Retket

Kalastusretket

Hauen perhokalastus
Oletko aina miettinyt millaista olisi kalastaa haukea perholla, mutta ei ole ollut mahdollisuutta hankkia välineitä tai mietit tuleeko niitä sitten käytettyä? Olet varmaan myös miettinyt osaatko käyttää niitä?Ongelmaan on olemassa ratkaisu! Big Pike Adventuresin hauen perhokalastusretki.
Lue lisää
Hauenkalastus
Lähtökohtaisesti vauhdikasta kalastamista omilla tai vuokratuilla välineillä. Hauet syövät nopeasti ja paljon!
Lue lisää
Jigauksen perusteet
Kiinnostaako kaikuluotaimen käyttö kalastuksesssa ja oppia miten kalat löytyvät merestä? Vai haluatko oppia uuden jigikalastuksen muodon esim: Vertikaalijigaus, Drop Shot jigaus tai mikro jigaus?
Lue lisää
Keväinen siianonginta
Jos haluat rentoutua pitkän ja uuvuttavan talven jälkeen rauhallisesti kalastaen ja kevätauringosta nauttien on tämä sinun retkesi.
Lue lisää
Meritaimenen kalastusretki
Meritaimen tuo meriemme yksisarvinen. Tätä monet kutsuvat taruolennoksi sen vaikean saatavuden takia. Kun tulet kanssamme taimenretkelle kerromme milloin ja mistä kannattaa kalaa lähteä yrittämään ja näytämme parhaimmat kalastustyylit ja paikat.
Lue lisää
Lasten kanssa kalaan
Kalastus on valtavan hieno laji ja se on mukava oppia jo nuorena. Lapset oppivat nopeasti ja on hyvä heti kalastusharrastuksen aluksi käydä läpi oikeat kalastustavat ja käyttäytyminen merellä sekä oikeanlainen kalan käsittely, jotta kalastus on kaikille mukavaa ja jatkuu vielä pitkälle tulevaisuuteen.‍
Lue lisää
Yhteistyössä
Sinun logo tähän?