Lasten kanssa kalaan

Lähtöpaikka:
Sopimuksen mukaan
Retken kesto:
4h
Hinta:
350€ sis. alv. 10%
Henkilömäärä:
1 aikuinen + 2 lasta, lisää sopimuksen mukaan
No items found.
Kuvat suurenevat klikkaamalla

‍Kalastus on valtavan hieno laji ja se on mukava oppia jo nuorena. Kalastaessa nuori on poissa pahanteosta ja oppii todella arvokkaan ja historiallisen tavan saada ravintoa merestä. Lapset oppivat nopeasti ja on hyvä heti kalastusharrastuksen aluksi käydä läpi oikeat kalastustavat ja käyttäytyminen merellä, sekä oikeanlainen kalan käsittely, jotta kalastus on kaikille mukavaa ja jatkuu vielä pitkälle tulevaisuuteen.


Lasten kanssa kalastaessa mennään aina lasten ehdoilla, eli jos aika käy pitkäksi eikä kalaa heti ala tulla, syödään vähän eväitä ja tutustutaan esimerkiksi veneen elektroniikkalaitteisiin. Mikäs nuorille on sen kivampaa kun pelata ”kalastuspeliä” kaikuluotaimesta kun vieheen laskee veteen ja näkee sen kaikuluotaimen näytöltä ja näkee vielä kun kala iskee siihen kiinni.
Sitten kun ei enää jaksa kalastaa, suuntaamme takaisin rantaan.


-Lapseksi katsotaan 13-vuotias ja sitä nuoremmat.
-Retkelle sopii mukaan 1 aikuinen + max 2 lasta. ns. isä-poika tai äiti-tytär -retki.
-kesto max 4 tuntia
-kohdekaloina ahven, kuha ja hauki


Matka tehdään huippuluokan kalastusveneellä oppaan johdolla. Matkaan sisältyy kalastusopastus, kalastusvälineet, paukkuliivit/pelastusliivit, sekä saaliin käsittely. Hinta ei sisällä kalastonhoitomaksua aikuiselta. Hintaan sisältyy pieni virvoitusjuoma ja pientä purtavaa. Jos haluaa muuta evästä, voidaan haluttaessa ne sisällyttää matkan hintaan erillisen hinnaston mukaisesti.

Esimerkkiaikataulu:


• 9.00 Tapaaminen sovitussa rannassa, varusteiden vaihto, lähtö merelle, kalastuksen aloitus
• 10.30 Evästauko saaressa tai veneessä rauhallisella paikalla. Eväiden syönti luonnossa tekee ruuasta kuin ruuasta elämyksen.!
• 13.00 Paluu rantaan ja mahdollinen saaliin käsittely

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomakkeen täytettyäsi otan yhteyttä mahdollisimman pian jotta voimme suunnitella hyvän retken teitä varten. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Kiitos, viestinne on vastaanotettu!
Hups! Jokin meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Soita minulle niin järjestetään asia!

muita suosittuja retkiä

Yhteistyössä
Sinun logo tähän?