Hauenkalastus

Lähtöpaikka:
Sopimuksen mukaan
Retken kesto:
7 h
Hinta:
750€ sis alv. 10%
Henkilömäärä:
2-4 henkeä, lisää sopimuksen mukaan
No items found.
Kuvat suurenevat klikkaamalla

Tällä retkellä asiakas voi päättää keskitymmekö etsimään vain sitä SUURTA ennätyskalaa, vai vietämmekö päivän rennosti kalastaen ja nauttien maisemista ja kalastuksesta erilaisin välinein. Kanssani voit kokeilla hyrräkelalla kalastusta isoilla kumivieheillä ja jerkeillä tai kalastaa haspelikelalla hieman kevyemmillä mutta erittäin pyytävillä vieheillä. Kesällä keskitymme pääsääntöisesti spinnerbaiteillä kalastukseen.

Välineitä eikä kokemusta tarvitse kalastuksesta olla. Kerro se vain varaustilanteessa niin varaudun tarpeellisilla välineillä tulevaan retkeemme. Matka tehdään huippuluokan kalastusveneellä oppaan johdolla. Matkaan sisältyy kalastusopastus, kalastusvälineet, paukkuliivit, sekä saaliin käsittely. Hinta ei sisällä eväitä, kalastusasuja eikä kalastonhoitomaksua. Haluttaessa ne sisällytetään matkan hintaan.

Esimerkkiaikataulu päivän kalastusmatkalle:

• 9.00 Tapaaminen sovitussa rannassa, varusteiden vaihto, lähtö merelle, kalastuksen aloitus

• 12.00 Evästauko saaressa tai veneessä rauhallisella paikalla. Eväiden syönti luonnossa tekee ruuasta kuin ruuasta elämyksen.!

• 15.00 Paluu rantaan ja mahdollinen saaliin käsittely

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomakkeen täytettyäsi otan yhteyttä mahdollisimman pian jotta voimme suunnitella hyvän retken teitä varten. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Kiitos, viestinne on vastaanotettu!
Hups! Jokin meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Soita minulle niin järjestetään asia!

muita suosittuja retkiä

Yhteistyössä
Sinun logo tähän?