Meritaimenen kalastusretki

Lähtöpaikka:
Airisto Strand Hotel tai sopimuksen mukaan
Retken kesto:
7 h
Hinta:
750€ sis. alv. 10%
Henkilömäärä:
2-4, lisää sopimuksen mukaan
No items found.
Kuvat suurenevat klikkaamalla

Meritaimen, tuo meriemme yksisarvinen. Tätä monet kutsuvat taruolennoksi sen vaikean saatavuuden takia. Monet kalastavat meritaimenta vuosia saamatta mitään. Siksi näille retkillemme emme voi antaa takuuta kalan saamisesta. Oppaan kanssa toki on parhaimmat mahdollisuudet tuo harvinaisuus napata ja saada kokemusta taimenen kalastuksesta. Kun tulet kanssamme taimenretkelle, kerromme milloin ja mistä kannattaa kalaa lähteä yrittämään ja näytämme parhaimmat kalastustyylit ja paikat.

Retken ajankohdaksi suosittelemme aikaista kevättä, kun jäät ovat lähteneet ja vedet ovat alkaneet hieman lämmetä. Toinen mahdollisuus on taas myöhään syksyllä, kun vedet alkavat viiletä, retkiä teemme aina siihen asti kun meri jäätyy. Retkillämme on saatu useita meritaimenia jotka ovat olleet ensimmäisiä kalastajilleen. Joten varaa siis retkesi heti!
Tämä retki toteutetaan vain kokopäiväretkenä pitempien siirtymien takia.


Lähtöpaikkana yleisesti on toiminut Airisto Strand hotellin ranta.


Matka tehdään huippuluokan kalastusveneellä oppaan johdolla. Matkaan sisältyy kalastusopastus, kalastusvälineet, paukkuliivit, sekä saaliin käsittely. Hinta ei sisällä eväitä, kalastusasuja eikä kalastonhoitomaksua, jotka asiakkaat voivat hoitaa itse. Haluttaessa ne sisällytetään matkan hintaan.

Esimerkkiaikataulu päivän kalastusmatkalle:


• 9.00 Tapaaminen sovitussa rannassa, varusteiden vaihto, lähtö merelle, kalastuksen aloitus
• 12.00 Evästauko saaressa tai veneessä rauhallisella paikalla. Eväiden syönti luonnossa tekee ruuasta kuin ruuasta elämyksen.!
• 15.00 Paluu rantaan ja mahdollinen saaliin käsittely

Ota yhteyttä

Yhteydenottolomakkeen täytettyäsi otan yhteyttä mahdollisimman pian jotta voimme suunnitella hyvän retken teitä varten. Lomakkeen lähetys ei sido mihinkään.

Kiitos, viestinne on vastaanotettu!
Hups! Jokin meni pieleen lomakkeen lähetyksessä. Soita minulle niin järjestetään asia!

muita suosittuja retkiä

Yhteistyössä
Sinun logo tähän?