Meritaimenen kalastusretki

Meritaimen tuo meriemme yksisarvinen. Tätä monet kutsuvat taruolennoksi sen vaikean saatavuden takia. Monet kalastavat meritaimenta vuosia saamatta mitään. Siksi näille retkillemme emme voi antaa takuuta kalan saamisesta. Oppaan kanssa toki on parhaimmat mahdollisuudet tuo harvinaisuus napata ja saada kokemusta taimenen kalastuksesta. Kun tulet kanssamme taimenretkelle kerromme milloin ja mistä kannattaa kalaa lähteä yrittämään ja näytämme parhaimmat kalastustyylit ja paikat. Retken ajankohdaksi suosittelemme aikaista kevättä kun jäät ovat lähteneet ja vedet ovat alkaneet hieman lämmetä. Toinen mahdollisuus on taas myöhään syksyllä kun vedet alkavat viiletä, retkiä teemme aina siihen asti kun meri jäätyy. Retkillämme on saatu useita meritaimenia jotka ovat ensimmäisiä kalastajilleen. Joten varaa siis retkesi heti.!
Tämä retki toteutetaan vain kokopäivän retkenä pitempien siirtymien takia.
Lähtö paikkana yleisesti on toiminut Airisto Strand hotellin ranta.
Matka tehdään huippu luokan kalastusveneellä oppaan johdolla. Matkaan sisältyy kalastusopastus, kalastusvälineet, paukkuliivit, sekä saaliin käsittely. Hinta ei sisällä eväitä, kalastusasuja eikä kalastonhoitomaksua, jotka asiakkaat voivat hoitaa itse. Haluttaessa ne sisällytetään matkan hintaan.

Esimerkkiaikataulu päivän kalastusmatkalle:
• 9.00 Tapaaminen sovitussa rannassa, varusteiden vaihto, lähtö merelle, kalastuksen aloitus
• 12.00 Evästauko saaressa tai veneessä rauhallisella paikalla. Eväiden syönti luonnossa tekee ruuasta kuin ruuasta elämyksen.!
• 15.00 Paluu rantaan ja mahdollinen saaliin käsittely